Китайски език за деца
Tagged Tags: , ,

📣🎎Уроци по китайски език за деца
 
Курсовете по китайски език са един чудесен начин да отворите нови хоризонти за детето си.
Защо е полезно да се запишем на курсове по китайски език?
През последните години курсовете по китайски език се превръщат в „мода“. Китайският се определя от специалисти като „езикът на бъдещето“, все повече хора го изучават, а причините най-вече са свързани със силното икономическо развитие на Китай.
 
По време на тези уроци ще се положат основите за четене и писане на дадения език. Ще се усвоят основните елементи за изписване на йероглифи и тоналността на езика, която толкова го отличава от познатите ни европейски езици.
По време на това обучение по китайски език децата ще се запознаят с основата на езика, ще научат основни йероглифи и фрази, ще започнат да разпознават основни фонетични звуци. Всичко, което ще им служи за основа в последващото изучаване на езика. Преподавателят ще подготвя разнообразни езикови дейности, с цел по-лесно асимилиране на учебния материал, а подходът ще бъде разчупен. Изборът на темите ще е съобразен с детското ежедневие и ще съответства на реалните интереси и възможности на децата, ще стимулира инициатива и самостоятелност. Текстовете са разнообразни, близки до ежедневната употреба на езика и отразяват азиатския бит и култура, а задачите към тях провокират интереса на децата към четене и подобряване на лексикалните им умения.плюшени играчки
 
Започнете да учите китайски език още днес!
 
Брой учебни часа: 60
Цена на курса: 298 лева
За повече информация тел. 0887 527 591

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

28 + = 36