Тази година, през лятната ваканция, децата ми посещаваха занималня „Авигея” почти 3 месеца. За мен, като родител, беше важно децата да се чувстват добре и аз да съм спокойна, че по цял ден са под надзора на възрастни хора. Всъщност се оказа, че тази занималня ни предложи много повече от това. Всеки ден децата ходеха на различни места, такива, за които на нас родителите все не ни остава време да ги заведем или просто не се сещаме.

Децата ми научиха наистина много нови неща, а честно казано и аз самата покрай тях научих доста. Дните им бяха изпълнени с веселие, радост и приключения – истинска ваканция.

Искам да спомена, че децата успяха да прочетат и почти целия списък от книжките за училище, което едва ли би се случило ако ги гледаше някоя от нашите баби или аз. Освен това не забравиха и учебния материал, защото решаваха задачки, правеха диктовки и други упражнения.

Въпреки че с думи е трудно да се опише, ако трябва да обобщя впечатленията си, мога да кажа, че и аз и децата ми сме много щастливи и доволни от занималня „Авигея”. Госпожите са много мили и си личи, че грижата за децата идва от сърцата им. Благодарение на госпожите изкарахме една чудесна лятна ваканция – спокойна за мен и весела и безгрижна за децата.

Сега, в края на лятото, ми става тъжно, че ще трябва да се разделим, но вече съм сигурна, че следващата ваканция ще сме отново заедно.

Благодаря Ви!

Надя Казакова, майка на Неда и Таня

05.09.2013г.

 

Това лято детето ми посещаваше занималня Авигея. И тя и ние бяхме възхитени от отношението на госпожите към децата, от учебната програма, от базата и атмосферата в занималнята. Благодарим ви , че обичате детето ни.

Н. Маслинкова, майка на Светла, 4.08.2013 г.

МНОГО СЪМ ОЧАРОВАНА ОТ ДЕТСКА ЗАНИМАЛНЯ „АВИГЕЯ“ – ТАМ ДЕТЕТО МИ СЕ ЧУВСТВА МНОГО ДОБРЕ, С ГОЛЯМ ЕНТУСИАЗЪМ ПОСЕЩАВАМЕ ЗАНИМАЛНЯТА, МНОГО Е ДОВОЛНО И ДЕТЕТО И НИЕ. ПРОФЕСИОНАЛИЗМЪТ НА УЧИТЕЛИТЕ, ТЯХНАТА ВСЕОТДАЙНОСТ И ПОДХОД КЪМ ДЕЦАТА, СЪЧЕТАНО С ПРИЯТНАТА АТМОСФЕРА И МЕЧТАТА НА ВСЯКО ГРАДСКО ДЕТЕ – ПРОХЛАДНО ДВОРНО МЕСТЕНЦЕ, КЪДЕТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТ. БАЛАНСА МЕЖДУ УЧЕНЕ И ЗАБАВЛЕНИЯ Е ЧУДЕСЕН. В БЪДЕЩЕ, КОГАТО МИ СЕ НАЛАГА С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ Я ПОСЕЩАВАМЕ.

СОНЯ КИЧУКОВА – МАЙКА НА ГАБРИЕЛА

28.06.2013 г.

Моето дете ходи на занималня в “Авигея” и резултатите в училище видимо се подобриха. Детето ми е много доволно от учителките и от цялата обстановка. За храната в занималнята казва,че е много вкусна. Госпожите са търпеливи и мили , синът ми ги цени и като учители и като хора с които може да споделя, а аз съм очарована от “АВИГЕЯ”. Имат страхотен подход към децата. Грижовни и отговорни са към всяко дете. Съществува баланс между уроци, домашни, игри и разходки!

Жанета Димитрова – майка на Даниел
10.05.2013 г.

24.08.2012
През 2011 година реших да запиша детето си в Образователен детски център „Авигея“, за който нямах никакви отзиви, защото работеше сравнително отскоро, но нито за секунда не съжалявам за избора си. Много ми харесва подхода на учителите и начина, по който се отнасят към сина ми .С всеки изминал ден наблюдавах неговия напредък в училище, поради стремежа на колектива в занималнята за всестранно обхващане на материала с активното участие на децата в учебния процес,като всяко дете успя да получи знания съобразно индивидуалните си потребности и да ги затвърди през ваканцията.Държа да отбележа и извънкласните занимания на децата, които им бяха предлагани и в които те участваха с огромно удоволствие, както и впечатленията, които придобиха от посещенията им на различни места – Био ферма “Слънчева градина”, работилницата за цигулки,терариума и др.Благодаря на целия екип на Образователен детски център „Авигея“ за положения труд, старание и грижа в работата с нашето дете.Надявам се да продължим да работим така добре заедно и през следващата учебна година.
Ива Метларова – майка на Петко

2.09.2012

Когато една майка избира занималня за децата си, търси гаранция за сигурност и добро отношение към тях.

АВИГЕЯ е първата занималня, в която са се грижили за децата ми. Не съм получавала обаждания, че децата ми са изчезнали и не могат да ги открият, поради липса на внимание от страна на учителите.

Това е и занималня, в която учителите се грижат за многостранното развитие на децата, а не се ограничават само с подготовка на учебния материал.

Силвия Павлова, мениджър „Отдаване под наем” – майка на Симеон и Симон

Галерия Пловдив

5.09.2012

Във време на комерсиална изгода, когато всички ценности са принизени до краен предел, като че ли всички отчаяно се опитваме да посеем доброто семенце в сърцата на децата си, за да успеят да променят света към по-добро.
Ние, като родители, влагаме цялата си енергия в тази идеология и сме щастливи, че намерихме съмишленици в екипа на детски център „Авигея”, който ангажира мислите, желанията и времето си в полза на детето, в негова служба.
Познавайки добре хората, които работят там, с пълно доверие и спокойствие поверяваме детето си, знаейки, че е в добри ръце.
Успех и през новата учебна година! Дерзайте!

Теодора и Христо Иванови – родители на Вивиан

 

Референция за Детски Образователен Център „Авигея“

Имам дете, което е извънредно активно и палаво, същевременно и любознателно. Занимавайки се с нещо, когато твори, обича да го прави само и отделя дълго време докато го изпипа, според детските му представи. Това мислех, че ще е проблем за Детски Център „ Авигея“, защото дейностите се извършват обикновено в група за определено време и се притеснявах, че тя няма да може да се впише, причинявайки дискомфорт както на себе си, така и на другите деца и учители.

Всъщност, оказа се, че притесненията ми са излишни. Детски център „Авигея“ с опита, който имат преподавателите е чудесно място за развитието на талантите му, и същевременно място, в което детето ми може да доразвие себе си, без да има нужда да се нагажда и коригира.

Към „екстрите“, мога да прибавя, че у дома, в края на деня, имам по-спокойно и уравновесено дете със задоволени потребности, както емоционални, така и физически. Храната, която получава в центъра е изключително вкусна и здравословна. Детето ми вече яде храни, които не съм се и надявала, че в близките 10 години ще се осмели да опита.

То е посещавало и друго детско заведение със западеноевропейски модел на обучение в чужбина, но сравнявайки двете места, мога да кажа, че тук то промени буйния си нрав за отрицателно време и повиши значително уменията си по математика. Започна да се изразява доста по-чисто и логично. А любимата му учителка вече от Детски Център „Авигея“.

Благодаря на Обравозателен Детски Център “Авигея” за положения труд и всеотдайност. Пожелавам на все повече деца да имат възможността да се докоснат до професионализма и атмосферата на това прекрасно място, съчетало в себе си уюта на дома, и същевременно любовта към знанието и себеусъвършенстването.

Юлия Плачкова – майка на Ан Джи

16.09.2012

 

Бих искала да препоръчам занималнята на Детски център “Авигея” на всички родители, които са заети, но не и безразлични към качеството на грижата за техните деца. Синът ми посещаваше занималнята към центъра през миналата учебна година (2011/12). Не е учил в къщи изобщо. Завърши с отлични оценки по всички предмети. Всеки ден учителка от Авигея го взимаше от училище и го завеждаше за ръка до занималнята. Но не това е, което искам да ви препоръчам най-много. Учителките в детския център се грижат освен за обучението и развлеченията на децата и за тяхното възпитание и изграждане като личности-нещо, което повечето учители днес не считат, че влиза в задълженията им.

Биляна Вълчинова – майка на Милен
19.09.2012